Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal gemakkelijk te monteren en met name zeer geschikt, wanneer er geen directe doorloop nodig is onder het scherm. Uitvalschermen bieden een prijsgunstige oplossing voor zowel thuis, als op het werk. Uitvalschermen kunnen worden uitgevoerd met meerdere soorten armen, nl. luxe vast, windvast, stormvast en gasveerarmen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uitvalschermen te bedienen: handmatig met band en bandopwinder, oogwindwerk met slinger of elektrisch d.m.v. jaloezieschakelaar of afstandbediening, of door een zon- en windautomaat.

De 50/80 & 65/110 serie

Dit is de basis van alle uitvalschermen. Eén van de eerste uitvalschermen en nog steeds goed. De werking van het scherm is even simpel als doeltreffend. Vaste armen, luxe vast, windvast, stormvast of gasveerarmen. Het opgerolde doek tegen weersinvloeden beschermd door een aluminium kap. Lees verder...

50/80

Dit scherm wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium. Maximale afmeting is 400 x 150 cm.


65/110

Dit scherm is 'de grote broer' (iets grovere uitvoering) van de 50/80. Maximale afmeting is 600 x 150 cm.


De Elegance serie

De Elegance is strak en elegant van vormgeving. De gesloten cassette zorgt ervoor dat het doek beschut is tegen weer en wind. Dit scherm is leverbaar met meerdere soorten armen: luxe vast, windvast, stormvast en gasveerarmen. U heeft de standaard keuze uit 3 kleuren, geanodiseerd aluminium, RAL 9001 (cremewit) en RAL 9010 (wit). Lees verder...

Elegance 95

Maximale afmeting is 460 x 150 cm.


Elegance 110

Dit scherm is 'de grote broer' van de Elegance 95. Maximale afmeting is 600 x 150 cm.


Doeken

Voor al onze uitvalschermen worden standaard de kwaliteitsdoeken van Dickson of van Tibelly verwerkt.
Kleurechtheid, rot- en schimmelvrijheid en een optimale weerstand tegen weersinvloeden zijn de basiskenmerken van deze kwaliteitsdoeken. Lees verder »


Dickson's doeken

Met betrekking tot de optimale kwaliteit heeft Dickson voor een hoog technologisch product gekozen waarbij elke productiestap streng gecontroleerd wordt. Via automatisatie, permanente controles, laboratoriumtests en fijn uitgewerkte nabehandelingen wordt niets aan het toeval overgelaten. Dit laat ons ook toe om de weerstand zowel als stevigheid en duurzaamheid van de kleuren van uw doek gedurende vele jaren te waarborgen.
Dickson doeken onderscheiden zich door:

  • 5 jaar volledige garantie.
  • Kleurechtheid.
  • Rot- en schimmelvrij.
  • Vet- en vuilafstotend.
  • Stevig en duurzaam met een grote weerstand tegen weersinvloeden.

De kwaliteiten van Dickson-doek

Uitstekende waterdichtheid: Met de Perlgard XT 27 behandeling wordt elk risico van doorhangen en vervuiling uitgesloten.

Het serre-effect wordt vermeden: Het Diklon 32 doek neemt tot 95% van de warmte en het verblindingseffect weg.

Buitengewone kleurechtheid: Het door en door gekleurde SX 29 acrylaatgaren beschermt de kleuren (lichtweerbaarheid : 7/8 op 8).


Kleuren en motieven

Het aantal kleuren en motieven is zeer uitgebreid. Bekijk de Dickson's unieke assortiment aan zonweringstoffen in moderne en exclusieve dessins, patronen en kleuren door op onderstaande link te drukken (wordt geopend in een nieuwe pagina): Dickson's doeken voor uitvalschermen »
Let op! De getoonde voorbeelden zijn indicatief. Graag laten wij u zien hoe de stoffen er in het echt uit zien.